Asociatia Romana de Hemofilie

ARH este singura organizatie de hemofilie din Romania, membra a Federatiei Internationale si a Consortiului European de Hemofilie

Ajută cu 2 %

ASOCIATIA ROMANA DE HEMOFILIE

Poti dona 2% din impozitul pe venit si ai satisfactia ca macar o parte din acest impozit pe 2013 va ajunge acolo unde îti doresti. Potrivit Codului Fiscal – Legea 571/2003, art. 90, alin. 2, modificata si completata prin O.U.G. nr. 138/2004, art.57, alin.4, orice salariat poate dispune statului sa orienteze 2% din impozitul pe venitul anual, catre organizatii nonguvernamentale.

Astfel, se creeaza o modalitate prin care tu poti decide felul in care sunt cheltuiti 2% din impozitul datorat pe venit, directionand aceasta suma catre o organizatie nonguvernamentala.

Practic, tu ii spui statului cum vrei sa fie cheltuita o parte din impozitul tau.

NU PLATESTI NIMIC IN PLUS!

Din impozitul pe venit pe anul 2013- pe care oricum il platesti statului – poti cere organului fiscal (doar completand formularul 230) sa dirijeze 2% din impozitul tau pentru a sponsoriza „Asociatia Romana de Hemofilie”.

CE AI DE FACUT?

  Depune formularul completat la ghiseul Administratiei Financiare de la locul de domiciliu sau trimite-l acesteia prin posta pana la 15 mai 2014.

Click aici pentru descarcarea formularului.

 

Comunicat: Parteneriat între ARH, Ministerul Sănătăţii şi Consorţiul European de Hemofilie

Ministerul Sănătăţii din România, Consorţiul European de Hemofilie şi Asociaţia Română de Hemofilie au semnat parteneriatul „Hemofilia, o prioritate pentru Sănătatea Publică din România” -  în vederea stabilirii unei mecanism de colaborare şi consultare în domeniul hemofiliei.

 Detalii

România a găzduit Conferinţa Europeană de Hemofilie, 4-6 Octombrie 2013

In fiecare an, Consorţiul European de Hemofilie organizează conferinţa europeană de hemofilie, la care participă reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi din Europa, medici, pacienţi deopotrivă şi susţinători.În perioada 26 - 28 Octombrie 2012, conferinţa a fost gazduită de Asociaţia de Hemofilie din Cehia.

Astfel că, avem deosebita bucurie de a vă anunţa faptul că, în perioada 4-6 Octombrie 2013, Asociaţia Română de Hemofilie a fost gazda celei de-a 26 conferinte organizate de Consorţiul European de Hemofilie.Acest eveniment este unul ştiinţific, concentrându-se pe tematica hemofiliei, adunând discuţii despre inegalităţile în gestionarea şi tratarea bolii, know-how-ul medical privind aceasta patologie şi chiar despre discrepanţele care există încă între Europa de Est şi de Vest în privinţa accesului la tratament. Programul a fost conceput pentru a satisface interesele şi nevoile tuturor participanţilor şi a le va oferi acestora posibilitatea de a spori cunoştinţele ştiinţifice şi de implementare a unor programe strategice în domeniul hemofiliei.

Domnul Brian O'Mahony, preşedintele Consorţiului European de Hemofilie şi Daniel Andrei, preşedintele Asociaţiei Române de Hemofilie, prezentând anunţul conferinţei.

Lasa comentarii

0
terms and condition.

People in this conversation

Comentarii (93)

Load Previous Comments
Anunt